yogaweekend 24-26 mei

Yogaweekend 24-26 mei 2019

Geplaatst 22 feb 2019 22:36 door Sonia van Nispen   [ 22 feb 2019 22:37 bijgewerkt ]

Op 24 / 25 / 26 mei organiseer ik een weekend retraite met hatha yoga in de ochtend, verder sessies met theorie en praktijk van voorbereidingen om dieper te gaan in je ervaring van yoga en meditatie: juiste zithouding, ademhaling, ontspanning, pranayama, loopmeditatie, stappen in (zittende) meditatie etc. De retraite vindt plaats op een prachtige locatie midden in de natuur: Natuurvriendenhuis De Bosbeek. Familieleden of vrienden die willen genieten van de prachtige omgeving maar geen belangstelling hebben voor de yogasessies zijn welkom. Aankomst vrijdagavond zodat we op zaterdagochtend op tijd kunnen beginnen. Vertrek zondag eind van de middag.

De kosten zijn EUR 125 p.p. voor deelnemers aan het yogaweekend. Dat omvat de kamerhuur, zaalhuur, alle maaltijden, koffie en thee. Dit dekt ongeveer de kosten. Je waardering voor de docent(en) kun je laten blijken via een dakshina, een vrijwillige donatie. In principe slapen er twee mensen op een kamer. Als er meer dan tien deelnemers zijn kan de prijs iets omlaag (of het eten wordt luxer…).

·       Je kunt voor EUR 6,50 lakens huren. Zelf meenemen kan ook, een dekbedovertrek is verplicht.

·       Je kunt een handdoek huren voor EUR 1,-.

·       Mensen die niet deelnemen aan de yogasessies betalen EUR 90 (de twee nachten, alle maaltijden, koffie en thee).

·       Leden van het NIVON hebben een korting van EUR 15.

·       Kinderen onder de zestien betalen EUR 10 minder, als ze bovendien lid zijn van het NIVON is dat EUR 21.

·       Als je ervoor kiest te kamperen in een eigen tent geeft dat een korting van EUR 30.

Er is ruimte voor 12 tot 14 deelnemers aan het yogaweekend, en op dit moment zijn er 20 bedden gereserveerd. Meld je belangstelling vóór 8 maart (dan verloopt mijn optie) aan sonia@vannispen.net. Geef daarbij ook aan (1) of je lid bent van NIVON en (2) of je familieleden of vrienden hebt die willen komen zonder deel te nemen aan het yogaprogramma. Als ik genoeg aanmeldingen heb om het door te laten gaan wil ik graag een aanbetaling van EUR 25 per deelnemer; volledige betaling begin mei. 

1-1 of 1